maanantai 21. tammikuuta 2013

Ilmoitusluontoisia asioita

Heissulivei!

Tamminäyttelyiden jälkeen missireenien kysyntä on hiljentynyt - jotenka:

näyttelyreenejä järjestetään kysynnän mukaan. Kysäise reeneistä Doggaajien Facebook-sivulta tai @.

Eli jos haluaisit päästä reenimään näyttelyjuttuja, ilmaise itseäsi, kysy millon kipparilla on porukkata. Näyttelyreenit voidaan pitää ihan "tavallisten" reenien yhteydessä, tokon tai aksan jälkeen. Rohkeasti vaan! Viime sunnuntaina oli 10 koirakkoa, suuri osa oli pentuja ja ekakertalaisia - kivat ja syventävät reenit vaikka itse sanonkin :) Ja muistutuksena, jäsenenä näyttelyreeneissä kulkeminen on euron verran huokeampaa! :)

__________________________________________________________________________

Ja sitten, olen jo pitkään miettiny järjestettäväksi valokuvauskurssia. Meillä ois Kipparilla LOISTAVAT tilat, loistavat koiramallit, varmasti innokkaita kuvaajia. Ilmaise kiinnostuksesi valokuvauskurssiin osallistumisesta taas joko FB-sivustolla (jossa olenkin jo maininnut asiasta) tai sitten sähköpostiin. Ippa olikin menevän viikonlopun Kajaanissa koiravalokuvauskurssilla - joten eiköhän mekin järjestetä :) Kyseleisin siis tarjouksia, hintoja, kurssin pituuksia.

__________________________________________________________________________

Doggaajat sai suuren kunnian järjestää tulevan kesän MM-Suunnistuksen ja Rastiviikon ajan koiraparkkia Sotkamossa. Palaveerattiin asiasta nyt eilen sunnuntaina, ja nyt tarvitaan ehdottomasti reippaita talkoolaisia, ilmoittaudu mukaan. Talkoolaisille tiedossa porkkana :)

__________________________________________________________________________


Lopuksi vielä pari kuvaa reeneistä, Sannamari ja Rouka reenaili noutoa - hienosti osasi 5kk karkkarivauva :)


Ja Manta näytti miten sitä kuvaajaa leikitetään!Blogia päivitteli, Kati
doggaajatry@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti