sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Heipä hei lukijat!

Moni on kysellyt näyttelyreeneistä, missä niistä ilmoitetaan jne ja milloinka pidetään. Meillä ei nyt pyöri vakituiseen mitään tiettyä päivää ja kellonaikaa - koska osallistujia on ollut sen verran vähän.

Eli, jos olet reenin tarpeessa ja haluaisit avustusta - niin kysy sähköpostilla (tai nykäse kaupassa hihasta), soittamalla tai Facebookissa. Reenit järjestetään silloin kuin vetäjille passaa.

Näyttelyreenejä pidetään myös tokoreenien yhteydessä, tai aksojen! Kysy siis rohkeasti, että voiko reenien jälkeen katsoa hampaita tms.

Yhet ulkoreenit on jo pidetty, sinne piti tulla alkajaisiksi vaan kaks koiraa - van sittepä siellä olikin viisi! Rohkeasti vaan kyselemään!

Näyttelyreenit maksaa jäseniltä 2 € ja muilta 3 € :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kipparikausi alkaa lähestyä loppuaan, ja sittempä reenit järjestetään Doggaajien omalla kentällä - kirkonkylän vanhalla urheilukentällä! Siellä on tilaa aksata ja tokoilla, näyttelyreenata ja ottaa vaikka pikaspurtteja.

Valokuvauskurssilla kaksi paikkaa auki. Kuvauskohteena koirat, mitkäs muutkaan. Kurssi järjestetään 11-12.5. Kurssin vetäjänä Reijo Haukia Kajaanista. Kurssilla opetellaan siis käyttämään kameran käsisäätöjä, opetellaan ymmärtämään mitä ne säädöt tarkoittaa ja mitä tapahtuu mistäkin. Lisätietoja sähköpostilla tai vaikka tuolla Doggaajien FB-ryhmässä.

Doggaajilla suunnittelilla jäsentenväliset möllitoko-kisat ;) Osaavat ja osaamattomat mukaan, allekirjoittanut koiransa kanssa tahtoo ehdottomasti alokasluokkaan nakkipussin avustamana :)

Dogit nauttii kevätauringosta ja järven ainoasta jääpaukusta :)
Tulipa sinulle mieleen mitä vaen, kysyttävää, ihmeteltävää, neuvonantoa tai mitä vaan - näppäile postia meille :)

Kevättä odotellen, Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti