perjantai 21. helmikuuta 2014

Vuoden koirien palkitsemisgaala ja vähän palaveerausta

14.2 kokoonnuttiin Kipparille palkitsemaan vuoden ansioituneimmat koirakot ja siinä sivussa pohdittiin ensi talven halliongelmaa. Mukana oli myös Ylä-kainuun toimittaja, hieno juttu että saadaan vähän näkyvyyttä koiraharrastuksellekkin!

Agility-,toko- ja näyttelysaavutuksista palkittiin seuraavat koirat:

Vuoden 2013 agilitykoira:
Whippet Tiger`s chaos all or even more "Vanja"
Om. Jenni JänttiVuoden 2013 toko-koira:
Bordercollie Weekasi light my fire "Manta"
Om. Mirva MäkeläinenVuoden 2013 näyttelykoira:
Suomenlapinkoira Petäjämaan viksu "Viksu"
Om.Pirjo KivijärviJo pitemmän aikaa olimme suunnitellet palkintoja myös muille kuin kilpaileville koirakoille ja he jos ketkä ovat palkintonsa ansainneet!

Vuoden talkoolaisen tittelin sai oikeutetusti Marja-Leena Pyykkönen, ei ole tainnut semmosia talkoita olla, etteikö hän olisi paikalla ollut.Vuoden treenaajana palkittiin Marja-Leena sekä Bichon Frise:t Wyomaers miss bimbo "Sohvi" ja Minartan looking at me "Kaapo". Perusteluina valintaan oli treenikertojen määrä ja innokkuus harrastamiseen, rodusta riippumatta. Kuinkahan moni bichonin omistaja harrastaa hakua koiransa kanssa?


Vuoden karvakaverin tittelin sai oikeutetusti Justiina, virallisemmin Golsett`s just one, om. Ritva Svanberg. Tämä kaksikko on tuonut iloa niin monen ihmisen elämään <3


Ja vielä yhteispotretti kaikista palkituista, kuvasta puuttuvat Vanja & Jenni.


Onnea kaikille palkituille!

Maaliskuun loppuun jatketaan siis treenejä Kipparilla, ottakaa ihmeessä yhteyttä jos on innokkuutta näyttelytreenailuun, pentuleikkikouluun, tokoiluun, agilityyn... Järkkäillään juttuja sen mukaan mitä ihmiset haluaa :)

T.Mirva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti