maanantai 13. lokakuuta 2014

Kipparikausi alkaa!

Sisäkausi eli meidän puheissa Kipparikausi on näillä näppäimillä ihan käsillä :) Nyt haetaankin Suomussalmen ja Kainuun alueelta aktiivista koiraväkeä kulkemaan meijän hallille reeneihin.

Kipparilla on mahdollista kulkea vakkarikävijänä, jolloin maksaa kuukaudessa 40€ vuokraa. Kuukausivuokralaisena saat kulkea Kipparilla niin paljon kuin sielu sietää, olet vaikka yötäpäivää jos intoa löytyy. Muuten kuljet siellä kertamaksuilla, jotka suoritetaan joko oven avaajalle käteisenä sopivana rahana - tai etukäteen tilille. Kertamaksuissa on selkeä jäsenetu ;) 

Kipparilla on käytössä iso halli huopamattoineen, keittiö jossa toimivat pelit ja pensselit, vessa, mainio piilo vaikka paikallaoloon ja iso eteisaula johon sijotetaan koirien häkit. Koirat voivat siis odotella reenivuoroaan lämpimässä, omassa turvallisessa häkissä!

Talven varalle on kaikennäköstä touhua tiedoksi - niin järjestäjien kuin osallistujien näkökulmasta. Suunnitelmissa on mm. valokuvauskurssin jatko, joulukuinen mätsäri, hierontakurssia, doboilua. Toivottavasti päästään kaikki nämä toteuttamaan! :)

Tervetuloa mukaan Doggaajien remmiin ja reeneihin!

Kysymykset ja tiedustelut voi esittää joko Doggaajien Facebookista, sähköpostitse doggaajatry(at)gmail.com tai sitten hihasta nykimällä kylillä kulkiissa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti