Yhdistys
Jäsenmaksu on yhdelle kaudelle 20 €. Yhdistyksen toimintaan pääsee mukaan kuka vain on aktiivisesta koiratoiminnasta kiinnostunut.

Yhdistyksen ensimmäisenä ja tärkeimpänä periaatteena on virkistää ja vetreyttää koiratoimintaa Suomussalmella. Yhdistys järjestää esimerkiksi koira-aiheisia luentoja, kursseja, näyttelytreenejä, yhteisiä patikkareissuja eväineen jne. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme yleisön ja jäsenien ideoita/toiveita, mitä kaikkea voisimme järjestää.

Meidän sakki on värikäs, on aktiivisesti ja tavoitteellisesti reenaavia, toisilla lajina toko, agility, jälki, haku, vetäminen, mejä tai canicross. Mukaanlukien puskatokoilu tai aksailu, uiminen, keppi- ja pallohulluus, painiminen ja yleinen hauskan pitäminen. Toisinsanoen, touhutaan lähes kaikkea mitä koirien kanssa voi tehdä. Muutama Doggaaja-koirakoista kulkee myös terapiahommissa Suomen Karva-Kaverit Ry:n riveissä. Monenlaista touhottajaa siis!

Viepperhaudan 2012 jälkimainingit, koirien uittaminen ja aivojen nollaus Varisjärvellä.

Doggaajat järjestää aina aikataulujen ja mahdollisuuksie mukaan jäsenille omia "kekkereitä", pikkujoulua, yhteislenkkiä, makkaranpaistoreissua..

Jäsenkaartissa meillä on montaa eri rotua, on lintukoiria, paimenia, rekikoiria, vesikoiria, mehtäkoiria, villakoiraa, vahtikoiraa :D

Mukavia hetkiä koirien parissa toivottaa Kati Mäkeläinen ja Mirva Mäkeläinen

Kati on Doggaajien kirstunvartija ja sihteeri p. 040 755 0234 koiravouti(ät)gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti